Om oss

Med ett helt yrkesliv bakom oss och med en omättlig passion för bilar så vågar vi säga att den här sidan kommer att ge dig det du behöver. Älskar du, som vi, bilar och motorer så har du definitivt kommit till rätt ställe. Målet är att skapa en virtuell verkstad; ett garage där man – tillsammans med likasinnade – kan slappna av och prata om det som verkligen betyder någonting i livet. Bilar, såklart.

Vi kommer att gå igenom bilen rent historiskt, vi kommer att skriva om de bilar som finns på marknaden idag och vi kommer att titta närmare på framtiden. Den blir ytterst spännande med tanke på den utveckling som finns och där vi håller på att ställa om till elbilar. Elbilar, tänker många – hur roliga är de egentligen?

Vi skulle säga att elbilen dras med ett sämre rykte än förtjänat. Man ska komma ihåg att utvecklingen befinner sig i sin linda och att man redan nu får extremt mycket körglädje. Det enda negativa är priset, men snart kommer en bra andrahandsmarknad att ta del av och då kommer det att lossna rejält. Dessutom så arbetar alla de stora biltillverkarna hårt i kulisserna. Vilket också är intressant: vilka blir kvar – och vilka försvinner?

Vi ska se bilar ur alla perspektiv. Hur säljer man en bil? Hur ska man tänka vid ett köp? Finns det några snabba vägar fram till ett körkort? Vi går igenom allt detta och mer. Den här sidan kommer att vara allt du som bilintresserad behöver. Välkommen!