Kategorier
Buss

Det går att boka en egen buss i Stockholm

När tågtrafiken strular och bensinen är dyr kan det vara säkrare att boka en buss i Stockholm tillsammans med några vänner om man ska ut på en gemensam resa.

För bara tio eller femton år sedan var det en självklarhet att var och en som exempelvis var bjuden på ett bröllop utanför staden tog sin egen bil. Tiderna har förändrats. Dels har en ny miljömedvetenhet tagit över men de höga kostnaderna för att köra bil har också påverkat situationen.

Om man är många som ska till samma resmål är det oftast billigare och smidigare att boka en gemensam buss än att förlita sig på andra transporter. Ibland bjuds det dessutom på lite champagne för att fira brudparet. Då kan det vara trevligt att kunna vara delaktig i skålen utan att behöva tänka på att man ska köra bil. Som ansvarsfull bilförare är det alltid bra att inte ens ha smakat på något alkoholhaltigt.

Som en fin gest kan man boka buss åt sina gäster

I samband med att man skickar ut inbjudningar till bröllop kan man se till att boka buss. Gästerna behöver inte ens fundera över hur de ska ta sig dit. Om man vill kan man ordna så att alla blir hämtade på sin hemadress eller så ordnar man en uppsamlingsplats. Den gemensamma bussresan till bröllopet blir då ett trivsamt sätt för gästerna att lära känna varandra eller bara återknyta kontakten med dem man kanske inte träffat på många år.

Det är lätt att boka buss i Stockholm och det finns flera företag som erbjuder sina tjänster. Därför är det viktigt att begära in offerter. Priset är naturligtvis en viktig faktor men lika viktigt som priset är den bekvämlighet och service som erbjuds. Ett professionellt bemötande och flexibilitet är de faktorer som sätter guldkant på resan.