Kategorier
Okategoriserade

Återanvänd skrot i Västerås

Numer är vi vana vid att skrot i Västerås inte är värdelöst. De flesta material kan återvinnas. Tar du med metall och elektronik får du dessutom betalt. Ditt skrot är någons tillgång.

Det tänkande som många av oss haft länge är fel. Många är vana vid att se saker vi inte längre behöver själva som skrot. Därför agerar vi som vi gör. Slänger i soporna eller i bästa fall åker till kommunens återvinning och vräker ned saker i containrar. Inget kan vara mer felaktigt. När det gäller ett flertal metaller finns det pengar att tjäna och miljövinster att göra. Har du rostfria kastruller? Du får betalt hos någon som köper skrot i Västerås. Har du mässing, koppar eller järn? Samma sak där. Metallen kan återvinnas och någon betalar gärna för att få ta hand om ditt metallavfall.

Låt ditt skrot leva vidare

De allra flesta av oss har säkert ett antal begagnade och uttjänta elektronikprylar liggande hemma. De sover sedan länge ostörda i dina lådor eller i förrådet. Ingen kan längre använda dem och de är bortglömda. Kablar och mobiler, transformatorer och annat. Passa nu på och gör en insats istället, för din plånbok och för miljön. I elektronik finns komponenter och material som är fortsatt användbart trots att just din apparat inte fungerar längre. Hos en skrot kan de sorteras och separeras och du får givetvis betalt. T o m dina gamla kablar kan vara värda pengar. Och gamla blybatterier mår allra bäst av att återvinnas. Ta och rensa förråden och tjäna pengar. Läs mer om bilskrot på denna webbsida: skrotvästerås.se