Kategorier
Verkstad

Dags för däckbyte i Stockholm

Aldrig har det varit så smidigt med däckbyte. Om man använder sig av en däckfirma i Stockholm, vill säga. Det är bara att boka och infinna sig på rätt tid.

Det var många saker som skulle göras och tiden bara försvann utan att man riktigt visste till vad. Anna hade precis tid för det som stod i kalendern inte mer. Därför fick hon lite panik när hon insåg att det var hög tid att byta däck. Något hon alltid gjorde själv då det blev billigare och kunde göras vilken tid som helst på dygnet. Men nu var det helt fullt i kalendern och det fanns inte en enda lucka under veckan. Men var kunde de göra däckbyte i Stockholm?

Däckbyte en fantastisk service i Stockholm

Hon hittade en sida online där hon otroligt nog kunde boka tid direkt. Ringa fanns det inte tid för. Samma kväll slängde hon in däcken i bilen för att kunna åka direkt till däckfirman när hon slutade jobbet följande dag.

När däcken byttes stod hon ute i solen. Efter tio, femton minuter kom en av de anställda ut. Hon frågade om något var fel. Han försäkrade att det inte var så utan undrade om hon ville att de förvarade hennes däck på däckhotell. Han måste ha sett hennes förvånade min och förklarade att de rengjorde dem och lade dem i förvaring. Nästa gång hon skulle byta informerade de om att det var dags. Så snabba de varit att byta däcken. Hur kunde hon tacka nej till hans erbjudande?