Kategorier
Verkstad

Det lönar sig att anlita en bilverkstad i Göteborg

Det är med bilverkstäder som med tandläkare – man vill ha en fast förbindelse som man kan lita på och då finns det en bra och pålitlig bilverkstad i Göteborg.

En bil är bra när den fungerar och inte kräver för mycket uppmärksamhet. Men för att den ska fungera krävs det att du har hand om den regelbundet, ger den service och byter ut det som är trasigt. Har du fått bra kontakt med en bilverkstad där du vet att de tar hand om din bil på ett seriöst sätt blir det enkelt.

Letar du efter en bilverkstad som håller ordning på din bil och din servicebok ska du vända dig till Mekonomen i Göteborg. Där får du tillgång till en serviceinriktad och kunnig verkstad som kan ta hand om all skötsel och allt underhåll av din bil. Du får en kompetent kontakt där det är lätt att boka och få tid för besök.

Allt från att byta däck till att släcka 2:or hos en bilverkstad i Göteborg

När du får en 2:a på besiktningen innebär det att du måste göra en ombesiktning. På Mekonomen i Göteborg har man förtroendet att efter reparationen själva ta bort anmärkningen. Det innebär att du både slipper åka tillbaka och betala för en ombesiktning.

På Mekonomen reparerar och servar man alla bilmärken enligt tillverkarens rekommendationer. Bilverkstaden byter däck och har däckhotell. När du gör service ingår dessutom ett års assistansförsäkring. Du har hittat din pålitliga verkstadspartner som kan ta hand om allt!